antwerpen shoppenDimi3.com

Ben jij een echte shopper? Dan is Antwerpen the place to be! Antwerpen heeft eigenlijk alles wat een echte shopper nodig heeft. De gezellige winkelstraten, eettentjes en de bijzondere cultuur maken Antwerpen tot de perfecte stad om een weekendje naartoe te gaan. Daarnaast is Antwerpen op een steenworp afstand en erg goed te betalen.

Laten we beginnen met een paar goede weetjes voordat je naar Antwerpen gaat. Antwerpen is niet alle zondagen geopend dus kies je ervoor om een weekend naar Antwerpen te gaan let dan goed op of de winkels wel op zijn! Nog een andere goede tip is om je studentenkaart mee te nemen (natuurlijk als je nog student bent). Je krijg in veel winkels nog een best leuke korting als studennt.

Shoppen in Antwerpen

Antwerpen heeft verschillende beroemde ontwerpers voorgebracht. Met namen als Ann Demeulemeester, Dries Van Noten en Dirk Bikkembergs mogen we Antwerpen rekenen tot een echte modestad. Als je met de trein naar Antwerpen gaat kom je vanaf het station vrijwel direct in de grote winkelstraat. In deze winkelstraat zijn dan ook alle grote winkels te vinden. Winkels waar je echt even naartoe moet is natuurlijk de Forever21, Urban Outfitters enPull And Bear. Daarnaast zijn er nog onwijs veel kleine winkeltjes waar ze echt onwijs leuke unieke items verkopen.

Sale in Antwerpen

In Belgie hebben ze twee periodes waarin flinke sale is. Deze koopjesperiodes worden ook wel solden genoemd. De eerst solden ook wel de wintersolden is van 3 januari t/m 31 januari en hierin zijn alle winterartikelen in de verkoop. De tweede solden word ook wel de zomersolden genomed en is van 1 juli t/m 31 juli. Je raad het al hierin word de zomeruiteverkoop gedaan! Let dus goed op met je weekendje weg plannen, want extra korting is altijd fijn!