Jumpsuits, jumpsuits en nog meer jumpsuits! De jumpsuit is niets nieuws, maar heeft wel eeen permanente plek veroverd in onze koffers als we afreizen naar een zonnnig vakantieoord. Jouw koffer is dan ook echt neit meer compleet als je geen jumpsuits er in hebt! Heb jij jouw jumpsuits dan ook al klaarliggen?

Sommige Nederlanders stappen een pot pindakaas of een pak hagelslag in hun koffer, maar ik kan echt neit zonder mijn jumpsuits! Ik vind ze heerlijk zitten en eigenlijk zijn jumpsuits overal te gebruiken. Ga jeen dagje naar het strand dan is bijvoorbeeld een mooie pastekleurige of print erg leuk! En als je in de avond een lekker hapje gaat eten met je vriendje dan kan je een mooie zwarte aandoen met bijv. een leuk spijkerjastje eroverheen! De reden dat er met jumpsuits oneindig valt te combineren vind ik dan ook heerlijk :)

Jumpsuits zijn er in allerlei verschillende kleuren, prints en maten

Zoals hierboven al omschreven zijn er verschillende soorten jumpsuits. Dit maakt het heerlijk om mee te combineren, maar niet alleen dat! De verschillende soorten jumpsuits zorgen ervoor dat ook echt daadwerkelijk iedereen jumpsuits kan dragen! Ben jij bijvoorbeeld wat kleinder dan denken al veel dat je michelin mannetje erin lijkt? Maar als je nou bijvoorbeeld een jumpsuit neemt met korte pijpen en korte mouwen dan is dit probleem meteen weg! Denk dus niet te snel in problemen, maar zoek naar de oplossingen!

Heb jij iets wat jij echt niett kan missen in jouw koffer?