High waisted was vooral in de vorige eeuw een echte fashion trend. Daarna overheerste vooral de baggy pants, maar de afgelopen jaren lijkt high waisted weer volledig zijn terijn terug te winnen. Met de zomer in het vooruitzicht wil ik dan ook graag met jullie de high waisted short behandelen en dan vooral hoe je deze nou het beste kan dragen.

De high waisted shorts is vooral sexy en zeker als je een paar mooie lange benen hebt. Voor de mensen met kortere benen geen paniek, want ook bij ons kan deze short prima. Met de snoep kleuren welke weer helemaal in zijn, en te spelen in de pijp breedte kan je onwijs leuke combinaties maken. Het is bijvoorbeeld onwijs leuk om een wat wijdere versie in het knalroze te nemen en er een paar stoere sneakers on te knallen (zeker voor de meiden onder ons welke niet van de lange stelte hebben). Ben je wel gezegend met deze mooie lange ben dan is een mooi strakke high waisted short met een paar leuke pumps eronder een echte aanrader!

Wat ook erg leuk is om je outfit aan te passen aan je bestemming. Ga je bijvoorbeeld naar het strand dan kan juist een stoere spijkestof high waisted short met rafels en gaten erg leuk zijn. Doe daarbij een gave grote houd en een zonnebril en je bent helemaal klaar voor het strand. Wat denken jullie ervan :D

high waisted short beach

 

high waisted short pink

 

high waisted short smilies

 

high waisted short flowers