babyhaartjes

Je bent geboren met babyhaartjes en je zult dood gaan met babyhaartjes. De donzige kleine haartjes bij je haargrens zullen bij de meeste onder ons beperkt zijn, maar god wat kunnen ze vervelend zijn. Ondanks ze vanzelf weg gaan, zijn ze toch erg vervelnd als ze wel zichtbaar zijn.

Tuurlijk ben je er blij mee, want kaal worden is wel het laatste wat je wilt. Toch zie je het liefst zo min mogelijk van die babyhaartjes en daarom behandelen wij met jou de beste tips om je babyhaartjes zo min mogelijk op te laten vallen!

Babyhaartjes bestreiden met onharingscreme en/of een schaar

Weg is weg om het maar zo te zeggen. Helaas gaat dit niet om voor de babyhaartjes. Babyhaartjes groeien altijd bij je haargrens en daardoor kan het erg gemakkelijk zijn om ze hier weg te halen. Toch is dit erg onverstandig aangezien je ze nooit 100% weg kan halen. Als niet geheel verdwijenen zullen ze gaan krullen en nog meer opvallen en in het ergste geval als ze wel weggaan komen er grote donkere haren voor terug. Babyhaartjes zitten er met een doel laat ze dus lekker zitten!

Wax of gel

Gebruik een beetje wax of gel om je babyhaartjes weg te werken. Hierdoor vallen de haartje bij je andere haar en zullen ze niet meer opvallen. 100% dekking krijg je nooit, maar voor een groot gedeelte is het prima weggewerkt.

Haarlak

Haarlak is misschien wel de beste oplossing om je babyhaartjes weg te werken. Doe een beetje haarlak op je vinger of bijv. een tandborstel en smeer je babyhaartjes simpelweg naar achteren. Super simpel en uiterst effectief!

Foundation

Als je een foundation gebruikt is dit een ideale manier om je babyhaartje wat weg te werken. Zorg dat als je je gezicht afsmeert je op het einde nog even je haargrens meeneemt. Dit kan je het beste doen door de foundation op te brengen met de haartjes mee!

Laat je pony groeien

Het makkelijkset waardoor je er vanaf kan komen, is door simpelweg een pony te nemen. Neem een leuke pony en je zult voorgoed af zijn van je babyhaartjes!