Heerlijk vind ik het om webshops af te struimen en zo uren lang inspiratie op te doen. Uitendelijk resulteert dit natuurlijk in een aantal aankopen. Zo merkte ik vandaag dat ik helemaal in mijn streepjes modus zat. Het viel me dan ook dat er dit seizoen weer ongelofelijk veel tops zijn met streepjes. Eigenlijk is het ook een modetrend welke nooit is uitgeweest en waarvan ik me afvraag of die ooit uit gaat. In iedergeval neem ik vandaag met jullie de 5 leukste gestreepte tops bij Nelly.com door welke niet mogen ontbreken in jouw kledingkast!

Gestreepte tops zijn ideaal om eindeloos mee te combineren. Of je ze nou op een leren broek doet, een gekleurde rok of een spijkerbroek eigenlijk kunnen ze overal bij. Het enigste waar je op moet letten is dat je vermeid dat je een pyama look krijgt. Combineer ze daarom met strakke en modieuse broeken of rokken. Erg leuk is om bijvoorbeeld een echte skinny jeans aan te doen en dan Crop tops erop te combineren. Nou genoeg gepraat snel kijken naar mijn top 10 leukste gestreepte tops!

zwarte breden strepen top nelly rode streepjes top gestreepst shirtje met lange mouwen roze gestreept shirtje nelly gestreepte tops