Crop tops zullen dit seizoen overal te vinden zjin. Persoonlijk ben ik helemaal verliefd op deze nieuwe modetrend. Crop tops zijn sexy, chique en subtiel.

Het is gedaan met de lange shirtjes, want ook deze zomer zullen de crop tops weer overal te vinden zijn! De crop tops zijn eigenlijk om de zoveel jaar een terugkerende trend. Zo was dit sexy stukje kleding ook al in de jaren 80 en 90 een ware hit. Van de crop top krijgen we dus eigenlijk nooit genoeg en eerlijk gezegd begrijp ik het wel, want wees nou eerlijk het ziet er toch fantastisch uit?

Crop tops combineren

Crop tops kan je echt werkelijk overal mee combineren. Doe er een paar stoer jeans met sneakers onder, een mooie rok met een paar sexy pumps, of een short met een paar leuke hawaianas. Daarnaast zijn de crop tops echt in werkelijk alle kleuren, prints en modellen te verkrijgen. Hierdoor zijn er zoveel keuzes dat je er eigenlijk nooit genoeg van kan hebben. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want je kan ze al aanschaffen voor een paar euro.

Zitten er dan helemaal geen nadelen aan de crop top? Naja een ding toch wel en dat is dat je toch wel een strak buikje moet hebben. Zelf ben ik niet miss strakkie en zal ik het dus niet zo snel dragen. Dit is ook meteen het grootste nadeel van de crop tops. Voor mensen met een onsje meer kan je beter dan modetrend even overslaan.

Toch vind ik de crop top echt een ontzettend sexy trend en zijn er genoeg meiden welke hier wel in mee kunnen gaan. Ik zal zeggen geniet en ga voor die crop tops, want ze zien er echt fantastisch uit!

crop top forever21 printForever21

crop top forever 21 kleurenForever21

 crop top forever21 smallForever21