Bij een seizoens overgang hoort…. Inderdaad een wisseling van de garderobe! En aangezien we zijn beland in het voorjaar mogen dikke truiend weer achterin de kast. Vanplaats daarvan mogen we weer dromen van schattige jurkjes, sexy bikinis en stoere shorts! Aan de voorjaarscollecties zal het in iedergeval niet liggen. Door de fantastisch kleuren en prints zullen we de aankomende tijd ons zeker niet vervelen bij het shoppen! Vandaag laat ik de leukste voorjaarsjurkjes zien welke je niet mag missen :)

Voorjaarsjurkjes kan je eigenlijk niet genoeg van hebben. Genieten van heerlijke bloten benen en met je blote voeten een sandaaltjes. Dit doet mij aan de voorjaarsjurkjes denken. Doe daarbij nog eens een leuke grote zonnebril en een leuke clutch en mijn voorjaar is begonnen. Dit jaar zullen we de kleuren en prints ook terug zien bij de jurkjes.

Voorjaarsjurkjes in alle kleuren van de regenboog

Eigenlijk kan je het dit jaar niet fout doen als het aankomd op kleur. Pastel kleuren, maar ook de felle kleuren zijn dit voorjaar helemaal in! Ga jij nou op een zonvakantie? Neem dan zeker je gekleurde jurkjes mee! Hierdoor lijk je al gauw wat bruiner en dat is natuurlijk altijd een mooi bijkomstigheid.

voorjaarsjurkje pink nellyNelly.com

voorjaarsjurkje oranje H&MH&M

Retro Voorjaarjurkjes

Ben jij een echte vintage liefhebber dan zijn de polkadot print helemaal wat voor jou! De polka dots zijn helemaal terug van weggeweest en niet weg te denken als we opzoek gaan naar een nieuw jurkje. Heb jij hem dus nog niet in je kast liggen? Wacht dan niet langer en pak nu nog je tas!

voorjaarsjurkje rethro nellyNelly.com

voorjaarsjurkje polka dots nellyNelly.com

Voorjaarsjurkjes met prints

Of het nou gaat om een bloemenprint, jungleprint of dierenprint. Werkelijk elke print is dit seizoen toegestaan. Zo geef je met een bloemenprint nog meer voorjaar aan je voorjaarsjurkje. Combineer dit met schattige sandaaltjes en je outfit is helemaal compleet!

voorjaarsjurk flower nellyNelly.com

voorjaarjurkje zebra print nellyNelly.com

voorjaarsjurkje bloemen nellyNelly.com