Hoe lang is het wel niet geleden dat jij in je bikini over witte stranden liep en door de blauw zee zwom? Inderdaad veels te lang en met dit mooie weer is het verlangen naar de witte stranden en blauwe zee alleen maar groter. Heerlijk bakken in de warme temperaturen met een ontspannen windje erbij. Even helemaal tot rust komen en genieten van al het moois om je heen. Dit alles doe je natuurlijk wel in je bikini en het liefste in een paar ;). Tijd om dus eens te kijken wat nou de bikini trends van 2014 worden!

Flower print

Net zoals bij onze dagelijkse kleding voor de zomer is de bloemenprint ook terug te vinden bij onze bikini’s. Met deze vrolijk print kan het niet anders dan dat je helemaal opbloeid. De vrolijke kleuren en bloemenprints zullen je gebruinde lichaam nog beter tot zijn recht laten komen :D

jungle print bikini H&mH&M

flow print bikini h&mH&M

 

Vrolijk, vrolijker, vrolijkst

Zoals de afgelopen jaren kan je ook dit jaar weer je vrolijke kleuren uit de kast toveren! Alle kleuren welke je ook maar ziet in de snoepwinkel zullen we terug vinden op het strand. Maar hierbij is het nog niet gedaan! Bereid dit uit met wat leuke franjes, kwastjes en frutsels en je steelt de show. Dit jaar kan je eigenlijk niet te ver gaan als het maar vrolijk is!

roze bikini H&MH&M

bikini franje h&mH&M

Terug in de tijd

Vintage, vintage en nog eens vintage. Denk je dat je vriendin de bikini van haar oma aan heeft? Dan kan dit helemaal kloppen, want we gaan weer terug naar onze voorouders. Hoge zwembroeken om je taille te accentueren, grove sluitingen en veel dots en strepen prints! Doe daarbij nog eens een leuke grote hoed en je zult gegarandeerd de show stelen!

retro dotted bikini H&MH&M

bikini polka dots nellyNelly.com

Luipaard, zebra of tijger

Ben jij zo snel als een luipaard, zo sierlijk als een zebra of zo koninglijk als een tijger? Dit jaar kunnen we weer vol op genieten van de dierenprint. Dierenprints word vaak gezien als ordinair, maar daar is dit jaar totaal geen sprake van! Combineer fantastische dierenprint bikini’s met stoer shorts en een grove zonnebril en je zult zeker de show stelen.

luipaard print bikini H&MH&M

snake print bikini nellyNelly.com