Hoewel we nog een paar maandjes moeten wachten totdat de echte zomervakantie begint, kan ik in iedergeval niet wachten totdat ik weer met me zonnebril kan genieten van het strandweer. Want waar de zon is hoort een zonnebril! Ikzelf heb altijd een zonnebril op als het mooi weer is, maar dat komt meer omdat ik het mooi vind dan ik echt stil sta bij de risico’s. Toch is een zonndebril van oorsprong bedoelt ter bescherming van je ogen. Let dus goed op bij het kopen van een zonnebril dat je ook erop let dat de filtering goed is. Genoeg over de bescherming laten we eens kijken wat de trends van aankomend seizoen zijn :D

Spiegelglazen

Vorige jaar waren de blauwe olie gevlekte zonnebrillen al een echte hit, maar ook dit jaar kunnen we niet zonder. Dit jaar zijn de spiegelglazen nog steeds cool en in alle kleuren te verkrijgen. Daarnaast zie je je ogen niet en zijn ze dus ideaal om je kater te verbergen!

zonnebril met print en olieglazen olieglazenbril

Aviatorbril

Een echte klassieker! De pilotenbril ook wel aviator is de afgelopen jaren niet meer weg te denken en ook dit jaar kunnen we ze nog gerust dragen.

oliebril met rode glazen

See trough

De doorzichtige glazen van deze zonnebril zijn misschie niet de allerbeste als het gaat om bescherming, maar ze zijn wel helemaal hip dit jaar. Wil jij op het strand dus nog gewoon oogcontact willen maken dan is dit jouw zonnebril!

zonnebril doorzichtige glazen

 

Prints en kleuren

Eigenlijk is dit overal wel terug te vinden dit jaar. Of het nou gaat om kleding, schoenen of accessoires overal zullen de gekste kleuren en print terug zien. Ook op de zonnebrillen kan je gerust elke kleur of print dragen!

zonnebril roze zonnebril met print